Företagsevent och Konferans

Ring oss::

070-6677388

För att boka konferens eller ställa frågor kontakta oss.

mail: kontakt@gillagrilla.se

tel: 070-6677388

Boka konferens hos oss

Mer info finner du längre ner på sidan

FÖRETAGSEVENT & KONFERENSER

VARFÖR VÄLJA OSS?

 

Ni väljer oss för att vi kan erbjuda råvaror med spårbarhet och oftast väldigt lokal anknytning. För oss är kvalitet och matkärlek väldigt viktigt och vi tillagar all vår mat från början, halvfabrikat finns inte som ett alternativ för oss. Vi har fått en rad priser och utmärkelser vi är mycket stolta över. Svenska & Nordiska mästare i ribs, En Första Två andraplatsen och en tredjeplats i tävlingen Matverket, där vi tävlat i matprodukter vi tagit fram.

Företagsevent & Konferenser för både små och stora företag,

 

Ni kan välja att komma till oss för erat event eller konferens, Vi kan har tillgång till lokaler i Saluhallen Slakteriet i trivsam och rustik miljö, vi grillar eran mat ute på gården. Vi erbjuder även möjligheten att ha en utbildande aktivitet i eran konferens som ett uppskattat avbrott. Vi har en griklkurs tilsammans dår vi i första passet förbereder och preparerar maten, senare på dagen grillar vi tillsamans maten som sedan serveras. Vi arbetar i grupper där varje grupp har ansvar för olika nråvaror.

Vi kommer gärna till er och lagar maten på plats om ni väljer att vara kvar i era egna lokaler

SM/NM

 

2015 SM 1:placering Ribs

2015 NM 1.Placering Ribs

SMOKE IN THE NORTH3

 

2016 4:Placering i Bacon Awsomnes

Konferens med grillkurs,

vi pratar råvaror, kryddning, grillteknik. Deltagarna får vara med och förbereda och sedan grilla maten som serveras under konferensen. Vi jobbar i grupper dår man får ansvar för de olika rätterna och tillbehören som ska tillagas. Den övergripande informationen gör vi i gemensam grupp.

GASTRONOMISKA MATVERK

 

2015 3:e Placering med Charcoal Beef

2016 1:a Placering med Ärtbiffar

2016 2:a Placering med Pulled Fläsklägg med äpple

2016 3:e Placering med The Röcker Rub

VÅR HISTORIA

 

Våren 2014 startade Gilla Grilla lite försiktigt med att anordna några grillkurser.

Under sommaren startade grillförsäljningen i väldigt blygsam skala.

Under den tiden hade vi inte någon fast lokal utan flyttade runt i Saluhallen Slakteriet där det fans tomma ytor.

 

Något som vi satsade på redan från början var att jobba med lokala råvaror med hög kvalitet och god smak, När vi jobbar med catering och event lagar vi all vår mat från grunden, att jobba med halvfabrikat har aldrig varit ett alternativ för oss.

Spårbarheten på mat är något som vi gärna pratar om och berättar för våra kunder då vi är stolta över det vi serverar.

Gilla Grilla har en del egna matprodukter som vi utvecklat tilsammans och som vi ofta serverar när har catering och event. Det som vi har av våra egna produkter är Sheriff Roy´s BBQ såser, Massers Majo, Massers kalla bea, Gilla Grilla`s Grov & Stark senap.