Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

april 2020

Bli din egen grillmästare – grundkurs

25 april, 10:30 - 15:00
Gilla Grilla, Slakterigatan 10
Västerås, 72132 Sverige
+ Google Map
1280kr

Olika typer av grillar och deras egenskaper gås igenom. Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla. Vi lagar en färsrätt, fläskfilé, fisk och vegetariskt med olika kryddningar.

Mer information »

maj 2020

Bli din egen grillmästare – grundkurs

9 maj, 10:30 - 15:00
Gilla Grilla, Slakterigatan 10
Västerås, 72132 Sverige
+ Google Map
1280kr

I den här kursen gås olika typer av grillar och deras egenskaper igenom. Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla. Vi lagar en färsrätt, fläskfilé, fisk och vegetariskt med olika kryddningar.

Mer information »

Vegetariskt på grillen

16 maj, 10:30 - 15:00
Gilla Grilla, Slakterigatan 10
Västerås, 72132 Sverige
+ Google Map
1580kr

Tillsammans med gästlärare Rickard Hjärtström, Veggoköket, laddar vi upp med en hel rad vegetariska grillrätter. Det vi grillar kommer att bli en härlig buffé av smaker och färgprakt.

Mer information »

BBQ – Low & Slow – Hot & Fast

23 maj, 08:00 - 16:00
Gilla Grilla, Slakterigatan 10
Västerås, 72132 Sverige
+ Google Map
1580kr

Nya grillar ger nya möjligheter, vi introducerar det senaste inom BBQ – Hot and Fast. Tillsammans lagar vi framdelskött av nöt, Beer can chicken och pulled pork på riktigt, med North Carolina Sauce.

Mer information »

Baby Back Ribs – Nordiska mästarvinnaren!

30 maj, 10:30 - 15:00
Gilla Grilla, Slakterigatan 10
Västerås, 72132 Sverige
+ Google Map
1280kr

Var med och lär dig de hemliga knepen bakom ett pris-belönat recept! Tillsammans lagar vi Baby Back Ribs och gör glaze, BBQ-sås, kycklingvingar och coleslaw.

Mer information »

juni 2020

Bli din egen grillmästare – grundkurs

27 juni, 10:30 - 15:00
Gilla Grilla, Slakterigatan 10
Västerås, 72132 Sverige
+ Google Map
1280kr

I den här kursen gås olika typer av grillar och deras egenskaper igenom. Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla. Vi lagar en färsrätt, fläskfilé, fisk och vegetariskt med olika kryddningar.

Mer information »
+ Exportera evenemang