Didrik’s BBQ Våra Produkter

Egna produkter

Gilla Grilla producerar egna produkter.Det som är viktigt för oss är att det ska vara gott, Om det går använder vi lokalproducerade råvaror i våra produkter. Vi använder våra egna framtagna recept. Läs mer om dem längre ner på sidan.

Butik Öppen Tisdag – Fredag 10:00-18:00 Lördag 10:00-16:00


Didrik´s BBQ Chipotle Majo

Didrik´s Chipotle är en mustig och lätt rökig majonnäs. Den är grym på burgare, både nötkötts och vegetariska. Härlig till lax och skaldjur.
49 kr

Didrik´s BBQ Massers Majo

Massers majo är en ren klassisk majonnäs. Receptet är framtaget av Eric Masser och bygger på hela ägg från familjen Widén i Medåker och svensk rapsolja från Rapsona, Karlshamn.
49 kr

Didrik’s BBQ Kall Bea

Didrik´s Kall Bea är en frisk och god majonnäs med dragon. Den är utmärkt till grillat nötkött och vegetariska rätter. Passar också till fisk och skaldjur.
49 kr

Didrik’s BBQ Chili Majo

Didrik´s Chili är en pigg och lagom het majonäs. Den är grym på burgare, både nötkötts och vegetariska. Passar till äggrätter, lax och skaldjur.
49 kr

Didrik’s BBQ Ärtburgare (Vegan)
Prisbelönta

Ärtburgare 
Falafel på västmanländska
Små
Vegan
 
 
Gilla Grilla har under flera år grillat för gäster på Saluhallen Slakteriet i Västerås och ute på event. I en ständig diskussion med kritiska konsumenter har vi utvecklat produkter som vi är stolta över. Varför då? Jo, vi vill att det ska smaka så gott det bara kan och att kunden blir nöjd. Kan vi åstadkomma det med råvaror, vars ursprung vi känner och gärna hittar i vår närhet, då är vi nöjda.
 
Våra Ärtburgare är gjorda på gula ärtor och potatis odlade på snadjordarna kring Dalälven av familjen Roslund i Stora Skedvi. www.roslundspotatis.se
 
Ingredienser: Gula ärtor, potatis, potatismjöl, lök, persilja, vitlök, gurkmeja, salt, pepparfrukt, raps- /sojaolja, kryddor
 
10 st små Ärtburgare, ca 200 g
 
Djupfryst vara, bör ej frysas om efter upptining. Förvaring -18eller kallare.
 
Tillverkat av Gilla Grilla i Sverige AB, Slakterigatan 6, 721 32 Västerås
Konsumentkontakt: www.gillagrilla.sekontakt@gillagrilla.se
 
Tillagning: 
4-5 minuter i torr stekpanna på medelvärme
4-6 minuter i grill på måttlig
 
59 kr

Sheriff Roy´s BBQ Såser (Prisbelönt)

Sheriff Roy´s BBQ Sauce Hickoryrökt & Orginal
 
Sheriff Roy´s BBQ Sauce Hickoryrökt passar både som en rökig, smakrik sås till grillat och som en avslutande glaze vid grillning av både nöt- och fläskkött.
 
Tips: blanda 2 delar majonnäs med 1 del Sheriff Roy´s BBQ Sauce. 
 
79 kr